Avem scutece noi :)

Standard

Ne plac scutecele colorate 🙂 Mayra se simte bine in el, comod, lejer, fara plastic care sa ii irite pielea 🙂 Un mic Tarzan cum spune tati 🙂

Ne-am invatat lectiile de la prima purtare…caci am udat ceva hainute pentru ca partea din spate i-a alunecat…ca un pantalonas :)) Dar am deprins repede tehnica de “montaj” :))

La fel cu cele multe straturi. Initial am zis ca daca sunt mai multe straturi, daca facem un pipi dau un strat jos si pun la loc scutecul…dar pic are grija sa nu se intample asta 🙂 Indiferent cat de multe straturi punem ea se asigura ca sunt toate murdare :)) Acum punem mai putine straturi si le schimbam :))

Ei, e complicat, dar ne place….si se pare ca si pic e happy :))

Cat despre creme….

Pana in acest moment avem incercate 3 brand-uri: Bepanthen, Weleda si Avene. Bepanthen nu prea ne place…textura lasa de dorit: crema e foarte moale, curge si trebuie sa pui destul de multa ca sa aiba efect. Weleda ne place, are o textura buna si ramane ca o pojghita pe pielea lui pic si nu trebuie sa pui foarte multa.

Avene e o achizitie noua, dar eu am incredere in puterea apei termale. Imediat dupa cezariana, am facut o alergie foarte urata pe piele de la aparatul de tensiune. Aveam la minen spray cu apa termala si in cateva zile a trecut roseata.

2 responses »

  1. De la nastere si pana acum o luna am folosit doar apa termala de la avene(fara uleiuri, creme, pudre etc). Atunci din cauza unei enterocolite s-a iritat destul de rau ca am simtit ca nu mai facem fata doar cu ea si am trecut pe bepanthen si reviken. Adica le-am folosit in paralel . In 3 zile era curat si fara urma de iritatie.

  2. Pingback: Scutece eco..sau bio…sau asa cum ii place mamei natura « babyM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s